Франківців кличуть на допрем’єрний показ фільму "Незламні"


У п'ятницю, 19 липня, о 17:30 год. у палаці Потоцьких, в рамках відзначення 90-річчя ОУН, відбудеться допрем’єрний показ фільму "Незламні" - за участі режисерської та акторської групи.

«НЕЗЛАМНІ» - короткометражний художній історико-документальний фільм, знятий на основі реальних подій, розгортаються у місті Городку на Львівщині у 1932 році.

Група бійців УВО-ОУН (Української Військової Організації та Організації Українських Націоналістів) здійснюють напад на польське поштове відділення у провінційному містечку для експропріації коштів, з метою використати їх на користь боротьби проти польського гніту над українським населенням Галичини.

На головних героїв Василя Біласа, Дмитра Данилишина, Володимира Старика та Юрка Березинського чекають нелегкі випробування, виклики долі, та зустрічі віч-на-віч із ворогом. Ризик, зазирання смерті у вічі, авантюри та зрада, а все заради одного – аби розворушити тут темні українські маси.

У головних ролях: В. Плебанський Д. Цебак Р. Колачник Д. Хромов Н. Плебанський Т. Елейко, О. Божик, А.Гавришко, О. Смілка, Б. Латик.

Режисер - о.Михайло Греділь
Автор - Григорій Купецький
Автор сценарію - Галина Вилійка
Продюсер - ГО «Апостольська Чота»

Кінопоказ відбувається за підтримки міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа та секретаря міської ради Оксани Савчук, а також Центру Національного Відродження імені С.Бандери.