Франківців кличуть на комедійну виставу про сімейні стосунки


Сьогодні, 10 травня творча група розповіла про прем'єру моновистави у жанрі stand-up комедії «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» в Івано-Франківську.

За словами режисера Давіса Колбергса, це моноспектакль, у якому намагаються примиритися дві галактики, два простори – Чоловік та Жінка. Глядач, сміючись від початку до завершення вистави, під завісу виявляє, що легко відповів для себе на запитання «Як змиритися та ужитися зі своєю другою половинкою?».

"Це шоу про сімейне життя. Воно починається з весільного відео Олексія. Вся вистава про те, як чоловік кохає жінку",- пояснює Колбергс.

У виставі на прикладі власних сімейних відносин Олексій Гнатковський висвітлює абсурдність взаємних претензій, спорів та конфліктів, які до болі знайомі усім, хто намагається «ужитися» в сімейному житті.

"Мені запропонували цю історію, але я спочатку відмовився. Я побоявся, що це низькоякісна дурня. Проте режисер мені зателефонував ще раз і прислав варіанти цих шоу в інших країнах. Мені найбільше сподобався британський варіант і ми його поставили. Попри всю несерйозність і жарти, у виставі дуже багато важливих речей",- ділиться Гнатковський.

На сцені «Дикун» Гнатковського зворушливий та беззахисний, дещо незграбний, водночас делікатний і брутальний, і з хорошим присмаком самоіронії. Він щиро виправдовується за невміння запитати дорогу, за мокрий рушник на подушці, за пристрасть до риболовлі, за ненависть до шопінгу, і навіть за секс без прелюдії – за все.