Франківців кличуть взяти участь в опитуванні щодо майбутнього Вовчинецьких гір


Управління інвестиційної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради в рамках проекту «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» проводить опитування користувачів міського лісу, що знаходиться на Вовчинецьких горах.

Сьогоднішній стиль життя в містах швидкий і дуже інтенсивний, тому багато мешканців та гостей активно шукають місця для відпочинку. Часто нема часу для "втечі з міста", тому вони шукають альтернативи. Традиційно люди знаходять їх міських лісах. Їх статус "зелених міських лангун" є основною причиною того, що ліси в містах-партнерах донині пережили всі наслідки урбанізації, в основному недоторканими.

Івано-Франківськ став учасником проекту, який має на меті зберегти сучасний образ міських лісів та забезпечити, щоб лісові території стали місцем для соціалізації, релаксації, відпочинку та освіти. Крім того, має бути забезпечений високоякісний досвід природної спадщини та зеленого туризму для різних цільових груп, інформує Бліц-Інфо.

Оскільки весь проект присвячений включенню "користувачів" протягом всієї його реалізації, франківців просять висловити точку зору стосовно цієї теми та заповнити анкету за посиланням.

Проект «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» впроваджується в рамках Дунайської Транснаціональної Програми, що фінансується з фондів ЄС (ЄФРР та ІПВ та ЄІС).

Нагадаємо, раніше Бліц-Інфо писав, що Вовчинецькі гори зроблять комфортними для відпочинку