Франківців просять проголосувати за проект розвитку робототехніки для дітей


Стартувало голосування за нагороду Meet and Code - старт у світ програмування та конструювання робототехніки з допомогою Аrduino.

Проект допоможе дітям зробити перші кроки у світ технологій програмування і конструювання робототехніки на платформі Arduino. Проект реалізовує «Громадський центр «Еталон» у партнерстві з Міським центром науково – технічної творчості учнівської молоді м.Івано – Франківськ та відділом освіти Рогатинської РДА.

Ініціатори хочуть створити сприятливе середовище для реалізації творчих здібностей учнів Івано – Франківська та сільських шкіл області у сфері програмування і конструювання робототехніки.

1-й етап - буде реалізований у 3-х школах Івано–Франківська та 1-й сільській школі Рогатинського району. В його рамках пройде презентація можливостей Arduino і майстер – клас «Сарт в Arduino» з метою відбору 40 зацікавлених учнів для фінальної події.

Під час 2-го етапу у Міському центрі науково – технічної творчості для 40 учнів пройде майстер – клас «Цикл створення Arduino - робота»: - Проектування і друк шассі на 3D-принтері - Монтаж електричної частини - Написання програми руху - Програмування та випробовування.

Закуплені набори - конструктори Arduino будуть передані в школи Івано – Франківська та області для започаткування гуртків робототехніки. 

Для перемоги проекту треба проголосувати за посиланням

"Якщо переможемо отримаємо 2500 євро на розвиток Arduino робототехніки в місті. В лідерів 952 голоси. Підтримайте в голосуванні", - просять ініціатори.