Франківців просять відвідати в лікарні маленького сироту і прочитати йому казку


П'ятирічний Андрійко Ільницький втратив батьків, зараз дуже хворіє, переніс багато операцій, але, попри все має величезну волю до життя.

У дитини - ниркова патологія. Хлопчик з дідусем-інвалідом зараз знаходиться в хірургічному відділенні івано-франківської обласної дитячої лікарні. Про це в мережі повідомила франківська журналістка Анна-Сабіна Ружицька.

"У дитини є багато іграшок, одягу, їжі. Але немає родинного тепла та спілкування. Він хоче, аби з ним читали книжечки, вчили віршики, малювали, гуляли на подвір"ї, також потрібна домашня дієтична їжа. Щоправда, що саме можна хлопчикові треба цікавитися в лікарів, бо у дитини жорстка дієта. Андрійко попри те, що пережив, дуже веселий, жвавий, хоче гратися та вчитися. Йому потрібні добрі дядьки та тітки, які стануть йому друзями, приділять йому час, поділяться своїм теплом. Друзі, я не сентиментальна і навіть жорстка, але я ледь стримувала сльози, коли я читала йому казку, і Андрійко притулився до мене і так засинав, забуваючи про температуру та біль. Тому прошу від себе й Андрійка, приділіть час хлопчику-сироті", - просить жінка. 

Нагадаємо ,раніше Бліц-Інфо писав, що п'ятирічному сироті з Франківська потрібна допомога на дорогу операцію