Франківців відеороликом закликали не паркуватися на місцях людей з інвалідністю


Презентували соціальний відеоролик "Не займайте чужі паркувальні місця" 30 жовтня в громадському ресторані Urban Space 100.

Організували подію поліцейські Івано-Фрнанківщини спільно з Громадською організацією "Слід". Цей ролик має на меті звернути увагу громадян до проблеми паркування водіїв на місцях для людей з інвалідністю, інформує пресслужба обласної поліції.

"Ми хочемо нагадати учасникам дорожнього руху, що є місця для людей з інвалідністю і потрібно поважати їх права. Адже станом на жовтень 2019 рік правоохоронці області винесли 298 постанов на водіїв-порушників за порушення зазначених вимог", - каже начальник сектору комунікації поліції Івано-Франківщини Христина Максимчак.

Люди з інваліднісю наголошують: непросто паркуватися будь-де, адже місця не вистачає, щоб поставити візок біля автівки.

Представник Громадської організації «Слід» Микола Макар, каже, що місць для паркування не вистачає, але часто і ті що є займають водії, які мають дякувати долі і ставати трохи подалі.

"Ми з радістю погодилися взяти участь в ролику, бо ми завжди зустрічаємося з цією проблемою. Ми часто їздимо і не можемо знайти потрібне місце, щоб вибратися з автомобіля і пересісти у візок. Ми хочемо, щоб водії побачили цей ролик і почули нас", - каже Василь і Людмила - подружжя, яке стало головними героями соціального ролику.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!