Франківців закликають укладати договори на водопостачання


Мешканців Івано-Франківська закликають укласти договори про надання водопостачання з комунальним підприємством "Івано-Франківськводоекотехпром".

Про це йдеться на стоірнці комунпідприємства у соцмережі Facebook.

"Необгрутована відмова споживача від укладання договору є підставою для припинення виконавцем надання відповідних комунальної послуги. При цьому, відмова споживача від укладання договору не звільняє його від обов’язку оплати фактично спожитої послуги, наданої виконавцем", - зазначають у підприємстві.

Як розповів у розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо прес-секретар Водоекотехпрому Володимир Шпег, зараз нацкомісія вимагає укладання договорів, в той же час є закон, який забороняє це робити.

Відтак, у підприємстві кажуть, що багатоквартирні будинки наразі чіпати не будуть, а от власників приватних домогосподарств, які не захочуть укласти договір будуть відключати від водопостачання.

"Як таких термінів немає. Однам ми просимо франківців прийти і укласти договір про надання послуг. До прикладу, у нас немає договорів ще з 12000 мешканцями багатоквартирних будинків та 700 приватних", - розповідає Шпег.

Для заключання договору про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення франківців просять звернутись в КП «Івано-Франківськводоекотехпром» за адресою: вул.Ботанічна 2, каб. 109 (при собі необхідно мати документ, що засвідчує право власності, паспорт та ідентифікаційний код).

Управління обліку та реалізації послуг тел. 75-92-84