Франківців запрошують на благодійний вечір, щоб підтримати Бандерівських схрон


ІФНМУ запрошує підтримати діяльність Центр для учасників АТО та їхніх сімей "Бандерівський Схрон".

У понеділок, 18 лютого, о 16:00 в залі обласної філармонії відбудеться Вечір-реквієм пам'яті Героїв Небесної Сотні та всіх Героїв України. 

Захід благодійний. Зібрані кошти будуть передані на підтримку кризових ветеранів, які перебувають на адаптації в будинку ветерана "Бандерівський Схрон".

Як раніше повідомляло Бліц-Інфо, з 5 лютого будинок ветеранів Бандерівський Схрон, що знаходиться в Клубівцях зупинив свою роботу через брак коштів. Спочатку анонсувалось, що він не працюватиме до березня, втім зібрати необхідні кошти так і не вдалось.

"Ми не зібрали достатньо коштів, які б дали нам можливість працювати в лютому, а це не мало не багато 18500 грн. Ми чудово розуміємо що суспільство втомилося від війни, та від ветеранів в цілому. Тому ми сподіваємося на небайдужих підприємців, які зголосяться нас фінансувати, хоча б частково. Ми постараємося за лютий зібрати хоча б 100000 грн, щоб протриматися до літа, а там вже запрацюють майстерні та збільшимо виробництво нашої кави "Кава зі Схрону", - повідомляв Ігор Чернецький.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!