Франківців запрошують підтримати “Прикарпаття” у фан-зоні


Наступного тижня, 23 березня о 14:00, івано-франківське “Прикарпаття” проведе перший офіційний матч у 2019 році - на виїзді проти “Колоса” з Ковалівки.

Уже традиційно під час гостьових матчів для франківських уболівальників діятиме фан-зона - на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Франківці зможуть з комфортом переглянути футбол на двох великих плазмових екранах, а також взяти участь у розіграші квитків на найближчий домашній матч “Прикарпаття” проти “Миколаєва” й інші призи. Фан-зона працюватиме з 13:30, вхід - вільний.

Допомагатиме в організації події - КП Простір Інноваційних Креацій “Палац”.

Зазначимо, команда з Київщини наразі посідає третю сходинку в турнірній таблиці, в той час як “Прикарпаття” іде десятим. У першому колі матч цих команд завершився мінімальною поразкою франківського клубу.

Нагадаємо також, що триває онлайн-продаж квитків на матч “Прикарпаття” - “Миколаїв”, який відбудеться 27 березня о 18:00 на стадіоні “Рух” (придбати можна тут). Купивши квиток на матч онлайн до 24 бepeзня, є можливість виграти головний приз - подорож до Європи, а також інші подарунки від клубу та партнeрів. Детальніша інформація та умови акції - на сторінці Фан-клубу “Прикарпаття” на Facebook