Франківців запрошують спробувати свої сили у великому кіно


Завтра, 21 листопада до Івано-Франківська завітає одна із відомих українських кастинг-директорів Алла Самойленко, щоб шукати акторів для більш ніж десятка нових фільмів.

Про це Алла Самойленко написала на своїй сторінці у Facebook.

"Івано-Франківськ! З вами будемо: 21 листопада - загальний кастинг з 12.00 до 18.00 у приміщенні театру ім. Івана Франка, 22 листопада - проби з текстом з 11.00 до 15.00 для тих, хто підходить на конкретні ролі, Лекція - 22 листопада, з 17.00 в одному з залів театру. Фільмкомісії у вас немає, тому без реєстрації, попередньогро сповіщення, просто приходьте обов'язково, навіть, якщо ми добре знайомі", - написала кастинг директор.

Алла Самойленко також розповіла, що рівно шість років тому вона була у Франківську і весь цей час користувалася записаними файлами і запрошувала акторів до проектів.

"Не прогавте можливості, бо ви ж знаєте - найбільше актори не з Києва, які не стояли в кадрі ніколи - потрібні саме мені. В роботі зараз і на найближчий рік - більше десятка повнометражних фільмів. До зустрічі! І звичайно, прохання до франківців розшарити моє повідомлення. А! Ще забула! Старших своїх попередьте, що ФБ не читають! Потрібні всі!", - запрошує жінка.

На службовому вході в театр буде оголошення, де саме проходить кастинг.