Франківцям розкажуть, як отримати 200 тисяч гривень для інноваційного проекту


3 червня о 16:00 у великій залі Промприладу відбудеться презентація програми розвитку молодіжних інновації для сприяння доброчесності та інклюзивності U-Inn 2.0:RELOAD (Restart Local Democracy) "Перезапуск місцевої демократії" від Програми розвитку ООН в Україні.

Під час презентації франківці зможуть дізнатися, як із користю провести літо, отримати більше знань про демократичні процеси, як планувати і реалізовувати проекти, а також як виграти 200 тисяч гривень на реалізацію ідеї, щоб допомогти перезапустити місцеву демократію у своїй громаді. Окрім того Програма розвитку ООН в Україні підготувала подарунки для активних учасників та учасниць заходу. Деталі на сайті uinn.org.ua

На захід запрошуються представники/ці громадських організацій, активіст/ки, молодь, стартапи, розробник/ці, всі, кому цікава тема інновацій, демократії, громадської участі.

Програма заходу:

16:00 - 16:10 - Реєстрація та вітальна кава.

16:10 - 16:30 - Презентація конкурсу, умов та тематики. Надія Бабинська, координаторка програми.  

16:30 - 17:45 - Ідеатон: Ваші ідеї для перезавантаження місцевої демократії.

17:45 - 18:00 - Підбиття підсумків.

Програма підтримки молодіжних інновацій U-Inn реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в рамках проекту “Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини”.

Довідково: У 2017 році відбувся перший пілотний етап програми підтримки молодіжних інновацій для демократії та прав людини. В ньому взяли участь більше 600 молодих людей, 90 команд подали свої ідеї на конкурс і шість команд отримали від 2 до 5 тисяч доларів та менторську підтримку для реалізації інноваційних проектів