Франківцям, які їдуть на чемпіонат світу з хіп-хопу, потрібна допомога


Танцюристи з Івано-Франківська "Be Wild Crew" візьмуть участь у World Hip Hop Dance Championship 2013, який пройде у Лас-Вегасі 5-10 серпня 2014 року.

Молоді люди просять допомогти зібрати кошти, які потрібні для поїздки, адже усі учасники чемпіонату оплачують її за власний кошт.

Офіційне представництво в Україні міжнародної організації Hip Hop International (HHI), від імені організаторів 13 Чемпіонату світу з хіп-хоп танців, запросило івано-франківську команду взяти участь у чемпіонаті.

14 травня команда отримала лист від Андрія Гулакова, національного директора "Хіп Хоп України", у якому він зазначив наступне: "Усі витрати з реєстрації на Чемпіонаті світу, візові платежі, переліт в Лас-Вегас, а також проживання та харчування під час поїздки оплачуються з власних коштів учасників поїздки або коштів, залучених Вашою організацією. Для відомості хочемо повідомити що такі витрати орієнтовно складуть 2000 доларів США на одну людину."
 
Тому "Be Wild Crew" звертається до кожного, хто має можливість допомогти. 
 
"Для поїздки потрібно 2000 доларів на одну людину, а у нашій команді сім людей, - пояснюєДмитро Лека, один із учасників. - У зв'язку з скрутним матеріальним становищем, просимо про дольову спонсорську допомогу в цьому проекті. Дякуємо вам! Контактний телефон: 067 342 00 44, 097 692 75 79".
 
Допоможіть франківським танцюристам поїхати у Лас-Вегас та представити Україну на чемпіонаті світу з хіп-хопу!