Франківець наніч пішов в гори. Чоловіка досі шукають


Житель Івано-Франківськ незва,жаючи на настання темної пори доби вирішив самостійно піднятись на вершину гори Хом'як.

Про це рятувальникам близько 17:30 23 грудня повідомив товариш зниклого. Чоловіки з сім’ями відпочивали у с. Поляниця Яремчанської МР. 

О 18.45 год. для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено рятувальників ПРВ Ворохта СПРЧ АРЗ СП У ДСНС в області (5 чол., 1 тех.).

Рятувальниками спільно з родичами та товаришем зниклого в складі 2-х пошукових груп проведено обстеження підніжжя гори Хом’як зі сторони г. Женець, здійснено проходження по маршруту руху туристів від с. Поляниця до вершини гори Хом’як та в подальшому здійснили спуск з вершини в напрямку полонини Баранина, обстежено прилеглі лісові галявини, масиви в низ по серпантину зниклу особу не знайдено. Зв'язок з потерпілим відсутній.

З метою розширення району пошуку та надання допомоги в проведенні пошуково-рятувальних робіт оголошено сигнал «Збір–аварія» та додатково направлено рятувальників ПРВ Яремче (5 чол. 1 од. тех.) та ПРВ Івано-Франківськ  (4 чол. 1 од. тех.). В резерві до залучення перебуває кінологічне відділення спеціалізованої пошуково-рятувальної частини.