Франківець під час застілля зарізав товариша


Конфлікт між чоловіками почався після того, як вони добряче випили.

Подія трапилась вчора близько 20 години вечора. До поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що в квартирі товариша він виявив тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті, інформує прес-служба Нацполіції в області.

На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи, в ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що в одній із багатоповерхівок міста під час вживання алкогольних напоїв між захмелілими чоловіками раптово виник конфлікт. 45-річний господар схопив до рук ножа та наніс гостеві удар в грудну клітку зліва. Як наслідок, 46-річний франківець помер на місці події.

Наразі зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі йому буде оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Додамо, підозрюваний - раніше судимий за скоєння аналогічного злочину та в 2017 році звільнений з місць позбавлення волі.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі.