Франківка - у ТОП-20 найперспективніших акторок нової хвилі


Актриса франківського театру Надія Левченко потрапила у двадцятку харизматичних та перспективних акторок України нової хвилі.

Такий рейтинг створило Главком. Видання зазначає, що в Україні віднедавна активно формується потужна плеяда своїх зірок. На екранах і сценах почали стрімко з'являтися нові імена. У наш шоу-біз хлинула свіжа кров. 

Деяким з молодих акторів вже вдалося голосно заявити про себе. Інші ж - поки лише інтригують своїми амбіціями. Цілком можливо, що їм вдасться досягти ще більшого успіху, ніж Ользі Куриленко - мабуть, найбільш успішній акторці з усіх, які народилися в Україні. Будучи зовсім юною уродженкою Бердянська вона сміливо вийшла на високий подіум, а згодом отримала роль дівчини Бонда в одному з фільмів про легендарного британського спецагента - «Квант милосердя». Після цього Куриленко стали пропонувати ролі найбільші студії і знамениті режисери.

«Главком» уважно промоніторив вітчизняні спектаклі і фільми останніх років в пошуках майбутніх зірок. В результаті жорстких суперечок (доходило і до дуелей) була сформована двадцятка імен, які мають величезний потенціал стати кумирами поколінь, секс-символами, ідолами шоу-бізнесу або майстрами акторської майстерності.

Серед них і іванофранківка Надія Левченко 

Як відомо, Левченко у 2010 році отримала премію Кабінету Міністрів України ім. Л.Українки за роль Корови Зірочки в трагікомедії «Дуже проста історія» Марії Ладо. Іншими яскравими роботами Надії в театрі вважаються ролі в спектаклях «Занадто одружений таксист», «Нація», «Енеїда», «Оскар і рожева пані», «Пристрасті Тіля», «Гамлет», «Слава героям», «Модільяні». Виконувала головну роль в серіалі «Черговий лікар». А також зіграла в серіалі «Доктор Ковальчук».

Також у ТОПі - Марія Добрусіна, Євгенія Муц, Ольга Сторожук, Ксенія Мішина та інші.