Франківська акторка Надія Левченко: Це мій ідеальний світ, яким я хочу ділитись


Історія Надії Левченко, немов захоплююча кінострічка з цікавим розвитком подій.

Надя вважає акторство - і в театрі, і в кіно - більше, ніж професією. Єдине, що їх об'єднує - ти маєш передати глядачу емоцію, зацікавити, залишити слід у підсвідомості. Про це йдеться на сторінці Франківський драмтеатр.

На питання ‘’Яким має бути театр?’’ Надія левченко відповідає так: 

‘’Театр не може бути відірваним від реальності, від тих речей, які відбуваються навколо. З оцих асоціацій і складаються вистави. У мене чудова професія. Це щоденні відкриття, знайомства, захоплення, можливість будь-що перетворити у мистецтво...ну майже будь-що. Як би пафосно це не звучало, але я живу своєю професією, це мій ідеальний світ, яким я хочу ділитись, бо це любов.’’

Через щільний графік у театрі й на зйомках акторка мало часу проводить вдома, та окрім акторства Надія Левченко має ще один прихований талант - це готування смаколиків для своїх рідних, а також коли находить натхнення, Надія пише музику та пісні.

‘’Це така приємність, коли син приходить додому, і почувши запах смакоти, каже: "Мама приїхала!”. Стараюсь бути хорошою мамою, не завжди виходить, але я працюю над собою’’, - розповідає Надія.

Якщо говорити про те, що акторка полюбляє в кіно, тоді ось вам чудовий перелік фільмів на вечір від Надії Левченко:

‘’Мої кіношні смаки коливаються від милих мелодрам до артхаусного трешу.
”Він і вона", "Ідеальні незнайомці", "Квадрат", "Моді", "Балада Бастера Скраггса", "Лобстер", "Убивство священного оленя"... серіали: "Вавілон Берлін", "Американські боги". Хороше кіно або вистава це натхнення для мене. Коли поганий настрій і ніщо не тішить, на допомогу приходить кіношка і життя знову прекрасне’’