Франківська мерія проситиме забудівників про нове приміщення для центру "Дивосвіт"


Сьогодні, 20 грудня, відбулося засідання виконавчого комітету на якому заслухали звіт про роботу соціально-реабілітаційного центру «Дивосвіт».

На початку звіту вихованці закладу станцювали і заспівали для присутніх, щоб продемонструвати чого вони навчились у центрі. Зал аплодував стоячи, а мер вручив артистам солодкі подарунки, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Опісля в.о. директора Юлія Кушнір, розповіла про роботу центру і проблеми з якими вони стикаються. Зокрема найбільшою проблемою є мале приміщення. Адже щороку кількість бажаючих займатися у "Дивосвіті" більшає, а займатися немає де.

Міський голова зауважив, що знає про цю проблему і вже давно говорить про необхідність її вирішення, проте в міста немає підходящого приміщення.

«Я думаю, що хтось із забудівників може дати їм приміщення. Адже потрібно, щоб воно було пристосоване для людей з особливими потребами. Вікторія Юрівна поговоріть з забудівниками. Адже ті приміщення, які у нас є, потребують капітального ремонту», – пояснив мер.