Франківська модель вирвалася з домашнього насильства та досягла успіху в США


Історію моделі з Івано-Франківська об’єднує сила духу жінок, які змогли покласти край знущанням над собою і створити для себе можливість щасливого життя і реалізації своїх мрій.

Анна Заячківська разом із двома українками потрапила до статті Ukrainian.voanews під назвою "Ці українки вирвалися з домашнього насильства та досягли успіху в США".

Анна – володарка титулу «Міс Україна 2013», представляла Україну на конкурсі «Міс світу», після чого проживала в Мілані, співпрацюючи з провідними модельними агенціями. Там вона і познайомилися з чоловіком, який, за її словами, намагався взяти під контроль її життя й ізолювати від світу.

Анна Заячківська

За словами Анни, він часто повторював: «Ти нічого не варта, твоя родина нічого не варта, ти займаєшся не тими речами, якими потрібно».

При першій спробі Анни висловити свою думку, він підняв на неї руку, розповіла жінка.

«Він постійно вів монологи, найчастіше вночі – говорив довго, виснажливо, просто випивав з мене всю енергію, на порожніх підставах. Був не тільки емоційним, агресивним, але й не слухав, не вмів почути, не хотів працювати над стосунками і говорив, що проблема в мені».

Ана Заячківська. Ана Заячківська. "Безпека"

Жінка вирвалася з золотої клітки, від чоловіка, який за її словами, вимагав безроздільної уваги і критикував її починання, і подалася в іншу країну. Відбудовуючи своє життя в Нью-Йорку, Анна розвивається як художниця та будує кар’єру моделі.

«Я вважаю, що кожна жінка повинна мати право обирати і не боятися, що б там не було. Кожна з нас заслуговує на щастя, і я думаю, що Бог хоче, щоб кожна людина була щасливою, перебувала в любові, спокої та гармонії», – наголошує Анна.

До теми: "Міс Україна-2013" Анна Заячківська 23 рази побувала у ролі нареченої