Франківська патрульна під час затримання хуліганів отримала кулаком в обличчя


За останній тиждень в Івано-Франківську патрульна поліція спіймала 21 п’яного водія.

Про це сьогодні, 7 червня на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив заступник керівника патрульної поліцї міста Олег Сердюк, інормує кореспондент Бліц-Інфо.

«Серед інших випадків .у «Панорамі» була стрілянина. Однак наші працівники приїхали вчасно, тож вдалося запобігти жертв», - додав патрульний.

Окрім того, 3 червня в Івано-Франківську трапився напад на поліцейську.

«Патрульні приїхали на виклик, під час його опрацювання трапився напад на патрульну. Наразі порушена справа за статтею 345 (напад на працівника правоохоронних органів)», - розповів Сердюк.

Як розповів кореспонденту Бліц-Інфо речник УПП Микола Гурак, 3 червня о 01:53 годині інспектори отримали виклик на Залізничну - заявник повідомив, його побили невідомі. Ними виявились двоє франківців. Чоловіки поводилися агресивно та не реагували на зауваження поліцейських.

"Під час затримання один із них навмисно наніс удар кулаком в область голови інспектору поліції, яка перебувала у форменному одязі під час несення службових обов'язків з табельною вогнепальною зброєю. Патрульна звернулася у міську клінічну лікарню. Там діагностували забій м'яких тканин обличчя зліва", - зауважив Гурак.