Франківська «Свобода» кричить про провокації зі збоку ЗМІ


Вчора на івано-франківських інтернет-ресурсах з’явилася інформація, що КП "Івано-Франківськводоекотехпром" у зв'язку із заборгованістю з 17 червня перекриває водопостачання у будинку на Північному Бульварі 5б. І, як відомо, саме в цьому будинку проживає нардеп Руслан Марцінків, проводить прийом громадян нардеп Олександр Сич та розміщується офіс обласної партії "Свобода".

Така інформація була оприлюднена на основі листа мешканця проблемного будинку, де автор зазначає, що «така неприємна ситуація склалася через корупційні розбірки в середині «Свободи».

В свою чергу, прес-служба ВО «Свобода» надіслала у ЗМІ заяву про провокацію з їх сторони.

«У зв’язку із поширенням у місцевому інтернет-просторі чергової серії відверто неправдивої інформації, спрямованої на дискредитацію ВО «Свобода» та її представників, Івано-Франківська обласна організація ВО «Свобода» вважає за доцільне повідомити громадськість, що твердження, опубліковані у шанованих нами інтернет-виданнях pravda.if.ua, paraleli.if.ua, versii.if.ua щодо причетності ВО «Свобода» до призупинення Івано-Франківським водоканалом водопостачання у будинку за поштовою адресою Північний бульвар, 5б є абсолютно безпідставними та не відповідають дійсності», - йдеться у повідомленні прес-служби ВО «Свобода».

Прес-служба інформує, що інформація про теперішнє функціонування за вказаною адресою обласної організації ВО «Свобода» та громадської приймальні Олександра Сича не відповідає дійсності.

«Відтак, будь-які звинувачення в тому, що ВО «Свобода» має хоч якесь відношення до анонсованого відключення будинку за адресою Північний бульвар, 5б від водопостачання, починаючи із 17 червня цього року, не мають під собою жодних підстав» - підсумовує прес-служба