Франківські благодійники створять групу у мережі, щоб спільно вирішувати проблеми


Безхатьки, прохачі та ті, хто потребує допомоги – на них багато різних поглядів чи суджень. Але за кожною проблемою завжди стоїть причина.

І є люди, які знають про них не з першого погляду. Благодійні та громадські організації сьогодні зібралися за спільним столом з міським головою в рамках вже традиційних «Бізнес-сніданків». Про це йдеться на сайті міського голови Руслана Марцінківа.

Питання, що обговорювали на зустрічі – різні, але надважливі. Адже стосуються головного – людських життів. Міський голова Руслан Марцінків подякував усім присутнім за участь в обговоренні та за роботу, якою займаються. Обговорили й основні проблеми та потреби організацій. Зокрема, благодійники звернули увагу на потребу збільшення площ приміщень для організації благодійних обідів для потребуючих.

В ході розмови зародилася ідея створення спільної групи у Фейсбуці. Це, за словами учасників сніданку, допоможе об’єднати небайдужих задля спільної справи. Також там будуть розміщувати звітну інформацію про проведену роботу, наголошувати на потребах, шукати спільного вирішення важливих проблем. А щороку планують організувати масштабні заходи, до яких планують залучити представників бізнесу та влади.