Франківські газовики запустили експрес-реєстрацію в онлайн-сервісі 104.ua


Вирішувати газові питання в умовах карантину стало ще простіше. Розуміючи обмеження, з якими стикнулись споживачі природного газу, «Івано-Франківськгаз» розробив експрес-доступ до онлайн-сервісу 104.ua.

Тепер, достатньо дзвінка зі смартфона до контакт-центру компанії і Особистий кабінет буде створений автоматично. Доступ до сервісу допоможе клієнтам здійснювати всі необхідні операції онлайн.

«У нелегкий час, коли ми обмежені у своїх пересуваннях, є необхідність у спрощенні доступу до онлайн-сервісів. Тому ми екстрено розробили експрес-реєстрацію для Особистого кабінету, за допомогою якого можна дистанційно і швидко вирішити газові питання», - розповідає начальник управління клієнтського сервісу АТ «Івано-Франківськгаз» Юрій Колодій.

Для автоматичної реєстрації Особистого кабінету на сайті 104.ua достатньо зателефонувати зі смартфона до контакт-центру компанії (067 65 65 104) і назвати свій особовий рахунок (розпочинається з 071). Після цього Особистий кабінет буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта.

Логіном є номер мобільного телефону споживача. Достатньо перейти за посиланням, яке буде вказане в повідомленні, а на сайті ввести логін і пароль та користуватись усіма перевагами онлайн-сервісу 104.ua. Увійти до свого Особистого кабінету можна і з комп`ютера. Логін і пароль – ті ж самі.

За допомогою сервісу клієнти можуть:

-       швидко передати показання лічильника,

-       безпечно та просто сплатити за газ і його доставку,

-       завантажити рахунки,

-       відстежувати власне споживання та витрати.

Зараз в Івано-Франківській області переваги Особистого кабінету уже оцінили понад 140 тис. домогосподарств.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!