Франківські газовики розпочали акцію "Виведи бабусю онлайн!"


ПАТ «Івано-Франківськгаз» запрошує молодь взяти участь в акції «Зареєструй бабусю чи дідуся в онлайн-сервісі – отримай подарунок». Для участі в акції необхідно допомогти своїм близьким зареєструватися в Особистому кабінеті чи мобільному додатку104 Mobile.

Переможець отримає подарунок - сигналізатор загазованості. Переможця акції буде визначено за допомогою генератора випадкових чисел.

Для участі в акції до 20 травня 2019 року необхідно відправити повідомлення на адресу 104.mobile@ifgas.com.ua з номером особового рахунку споживача газу, дату реєстрації та контактний свій номер.

Реєстрацію Особистого кабінету можна здійснити з комп’ютера на сайті 104.ua чи завантажити мобільний додаток 104 Mobile  на смартфон, який працює на операційній системі ОС Android, для iPhone - додаток 104 Mobile Light .

«Часто люди похилого віку не вміють самостійно користуватися смартфоном та комп’ютером. Тому вони витрачають свій час на поїздки за консультаціями в газову компанію. Зареєструвавши своїх батьків чи бабусь в Особистому кабінеті або мобільному додатку, споживачі зможуть за близьких передавати показання та контролювати поточний баланс їх рахунку», – каже керівник клієнтського сервісу ПАТ«Івано-Франківськгаз» Юрій Колодій.

Більше того, за допомогою мобільного додатку можна керувати кількома акаунтами (особовими рахунками) одночасно. Тобто передавати показання за себе і своїх близьких, і для цього не потрібно додатково виходити та заходити в програму. Для зміни налаштувань і керування акаунтами, достатньо відкрити меню за допомогою кнопки, яка розташована праворуч зверху або свайпом вліво. У налаштуваннях можна додавати та редагувати акаунти, вибирати способи введення показань. Для додавання акаунта, необхідно використати логін і пароль для Особистого кабінету на сайті 104.ua або зареєструватись через додаток.