Франківські патрульні кличуть на тренінги «Відповідальні батьки»


У рамках третього етапу Національної програми з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді Traffic Challenge «ДіяТи» у різних містах України відбуваються тренінги “Відповідальні батьки”.

Це унікальний навчальний курс, який має хоч раз в житті пройти кожна людина, що живе в Україні та є учасником дорожнього руху.

Цей курс побудований на найсучасніших медичних, технічних, психофізіологічних та інших фактах та на базі даних про успішний європейський досвід з подолання смертності на дорозі.

Тренери спільно з патрульними поліцейськими в Івано-Франківську розкажуть, чому малі діти, що знають правила - порушують їх, які місця в транспорті - найбезпечніші, як захистити себе та свою дитину від нахабних водіїв та пішоходів, де є приховані небезпеки, про які знають у Європі навіть діти, навіщо насправді вам математика та фізика, що робити та чого не робити на місці ДТП, про що не знають вагітні, які корисні навички врятують життя вам та діткам.

Тренінги «Відповідальні батьки» проходитимуть в обласні універсальній науковій бібліотеці імені І. Франка на вулиці Чорновола, 22, 27 та 28 листопада.