Франківські патрульні подякували школяркам, які допомогли затримати злодіїв


До школи № 16 завітав начальник Управління патрульної поліції Олег Костенко, щоб подякувати та нагородити подарунками справжніх юних героїв нашого міста.

Отже, двоє друзів- учнів 6 класу школи №16 Анастасія та Вікторія виявили та допомогли затримати злочинців, які серед білого дня пограбували будинок.

"Ми дуже вдячні вам за сміливість і відвагу. Ви не злякалися і допомогли затримати зловмисників, тому стали прикладом не тільки для однокласників, а й для багатьох дорослих. Ваш вчинок ще раз показав нам усім, що завжди треба залишатися гідною людиною, не залишатися осторонь чужої біди і приходити на допомогу всім, хто її потребує"- зазначив начальник Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, 3 жовтня на вулиці Миру екіпаж патрульних побачив двох дівчат, які кликали на допомогу. Патрульні одразу запитали що сталось, дівчата пояснили, що двоє невідомих чоловіків проникли до будинку однієї з них, забрали речі та направились у невідомому напрямку. Школярки не розгубились та направились за ними, телефонуючи до батьків. Побачивши поліцейський автомобіль одразу зупинили його, розуміючи що поліція їм допоможе.