Франківські патрульні зупинили водія, алкоголь в крові якого у 17 разів перевищував норму


25 листопада близько третьої години ранку на вулиці Максимовича вантажівка намагалася з'їхати з дороги на прилеглу територію. У водія це не дуже виходило, тому патрульні вирішили йому допомогти.

26-річний водій вантажівки Volvo FH 12 FH 42T не дуже зрадів появі поліцейських, бо мав ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловіку запропонували пройти тест на місці, він погодився. Результат тесту - у крові водія 3,39 проміле алкоголю. Водій переконував, що він тверезий і тому разом з патрульними поїхав у медзаклад. Згідно з висновком лікаря, 26-річний мешканець Львівської області перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це йдеться на сторінці "Патрульна поліція Івано-Франківської області".

Поліцейські повернулися на вулицю Максимовича для складання протоколу за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Водій відмовився підписувати протокол, тимчасовий дозвіл на право керування брати також не захотів.

До слова, у кабіні вантажівки увесь час спав інший водій - розбудити його не змогли ні патрульні, ні його нетверезий колега.