Франківські школярі відвідали з екскурсією завод "Тайко Електронікс"


На сьогоднішній день вибір молодих людей визначається престижністю професії та рівнем заробітної плати. Але чи актуальні такі професії на сьогоднішньому ринку праці?

 Щоб запобігти перенасиченню у суспільстві тих чи інших фахівців, службою зайнятості проводиться активна профінформаційна робота з підростаючим поколінням.

З метою ознайомлення учнів з сучасним ринком праці, розширенням знань учнівської молоді про різноманітний світ професій, підвищення мотивації до пошукової творчої діяльності Івано-Франківською міською філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості 26 січня 2018 року проведено професіографічну екскурсію на підприємстві «Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед» для учнів 8 класу загальноосвітньої школи № 22. Компанія є однією з найбільших компаній у світі, яка виготовляє електроніку та є найбільшим виробником кабельно-електронних компонентів вже понад 60 років. Підприємство має виробництва більш ніж у 150 країнах світу, а на ринку Івано-Франківська функціонує з 2008 року.

Працівники заводу розповіли про його можливості підприємства, провели екскурсію на виробництві та детально описали кожен етап роботи працівників. Також діти отримали пам’ятні подарунки і вичерпні відповіді на свої запитання.