Франківські студенти знову скаржаться на умови навчання в КЕПі


До “Електронної книг скарг України” написав учень коледжу, який скаржиться на опалення в його альма матер.

Як йдеться у листі, з настанням холодів у Коледжі Електронних Приладів ІФНУНТГу ніби почали опалювання. Втім, насправді опалюють не цілий день, а тільки декілька годин, пише Бліц-Інфо з посиланням на “Електронну книгу скарг України”.

"Не у всіх аудиторіях тепло і викладачі змушені приносити власні засоби, щоб студентам не було холодно. У лабораторному корпусі у деяких аудиторіях грибок, висять дроти від ламп, продовжуються пари не зважаючи на низьку температуру за вікном. Голова студенської ради звертався до директора щоб скоротити пари до 1 години. Дирекція прийняла рішення без самих студентів, що студенти всім задоволені і потреби скорочувати пари немає. Я розумію, що ціни на газ високі і коледж не має можливості опалювати аудиторії так як має бути, тому і була пропозиція просто скоротити пари”, – написав студент.

Варто зауважити, що це вже не вперше студенти скаржаться на умови навчання в КЕПі. Минулого року розгорівся скандал коли студент виклав в мережу шокуючі світлини приміщень навчального закладу.  Втім, як пояснював тоді кореспондентці Бліц-Інфо директор Коледжу електронних приладів Богдан Кельбас лабораторний корпус є одним з найпроблемніших у коледжі, але все впирається у фінансування.