Франківські вартові вилили біля пам'ятника Бандері 10 літрів сурогату


Минулого тижня Муніципальна варта здійснила рейд територіями прилеглими до шкіл щодо виявлення школярів, які вживають алкоголь та наркотики.

Про це сьогодні, 2 травня на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив керівник КП «Муніципальна варта» Богдан Кухарук, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За його словами, було виявлено ряд неповнолітніх, які вживали не тільки тютюнові вироби, але й легкі наркотики. На місце вартові викликали ювенальну превенцію.

«Над цим треба працювати, адже близькість таких точок до навчальних закладів та участь в цьому процесі неповнолітніх насторожує», - каже вартовий.

Окрім того, за тиждень Мунільципальна варта знищила 17 літрів сурогатного алкоголю. Зокрема, сьогодні зранку рейдова група біля пам'ятника Степану Бандері злила ще понад 10 літрів сурогату.

За його словами, муніципальні вартові працюють над перевіркою "точок", де відбувається прийом вторинної сировини.

«На всіх точках, які ми перевіряли виявили, що папір або метал легко обмінюють на сурогатний алкоголь. Прийшли, здали, випили, закусили і пішли. Це проблема, адже навколо цих пунктів прийому завжди ажіотаж і рух», – підсумував Богдан Кухарук.