Франківській патрульній, яка бореться з раком, потрібна допомога для завершення лікування


Франківська патрульна і молода мама Мар'яна Гавриляк вже майже завершила лікування від раку.

23 серпня Мар'яна в звичному режимі вирушає до клініки Лісод (м. Київ). Цього разу окрім чергової крапельниці герцептину, на неї чекає УЗД серця та чергові аналізи, пов'язані з лікуванням. ‎Про це в мережі Фейсбук повідомив волонтер Денис Бондарчук-Грита.

Також хочемо нагадати, що Мар'янка повернулася до роботи, хоча це дається їй нелегко...

"У мене справи так собі. Якщо чесно, я на роботі така настільки втомлена, що навіть не звертаю увагу на постійний біль. Особливо це стосується правої нирки. Після останнього капання мене дуже сильно схопила нирка, були сильні приступи. Два попередні капання мене теж так нирки тянуло, але я якось байдуже до цього віднеслася. А цього разу було просто щось з чимось. Пішла на Сахарова ву нашу поліклініку, поздавала аналізи, УЗД .... говорять що ніби все добре, виглядає так, ніби я перенесла запалення, призначили ліки, але біль не проходить, а мені скоро знову іхати капатись, то переживаю. Бо залишилося немало-небагато, ще 6 крапельниць", - розповідає Мар'яна.

Оскільки крапельниці дуже дорогі, волонтери просять всіх небайдужих допомогти Мар'янці завершити курс і повністю одужати.

Реквізити для допомоги: 
Картка ПриватБанку 
4731 2127 0154 9148

Pay Pal: Tua05093@temple.edu 
(Контактна особа - Natalie Kurpel-Dosaeva)

GoFundMe: 
www.gofundme.com/2mb8v2yc

Офіційна група:
www.facebook.com/groups/765853763517606