Франківську Бистрицю впорядкують додатковими смітниками


На початку квітня в Івано-Франківську секретар чиновники підняли питання про облаштування додаткових контейнерів для сміття на берегах івано-франківських річок.

З настанням погожих днів все більше франківців проводять своє дозвілля поблизу річок. Після відпочинку часто залишають сміття на купах або й взагалі просто так, посеред пляжу. Саме тому впродовж відпочинкового літнього сезону виникає гостра потреба з встановленням додаткових контейнерів  для сміття.

Щоб вирішити цю проблему, в департаменті комунального господарства транспорту та зв’язку Івано-Франківського виконкому поблизу берегів франківських річок встановлять додаткові смітники.

«Балансоутримувачем дамб річок у нас є комунальне підприємство «ДРЕУ» , які вже впродовж тижня мають встановити на місця де потрібно додаткові смітники. Акцент буде поставлений на найбільш людні місця», - зазначили у департаменті кореспонденту "Бліц-Інфо".

Тож варто сподіватися, що цьогоріч франківчани не залишатимуть купи сміття поблизу водойм та скористаються благоустроєм місцевих дамб. А береги Бистриць перестануть нагадувати сміттєві полігони.