Франківським студентам розповіли, як правильно втілити ідею в реальність


Сьогодні, 24 жовтня в Прикарпатському національного університеті імені Василя Стефаника відбувся інформаційний день конкурсу проектів «Сьогодні креативна ідея – завтра реальна справа».

Захід проводиться для студентів та аспірантів університету та має на меті допомогти реалізувати ідею в життя, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Конкурс проводять спільно Проектно-освітнім центром розвитку інновацій та інвестицій в регіоні «Агенти змін» Прикарпатського університету та Івано-Франківським регіональним відділенням «Асоціація міст України». 

За словами директора Проектно-освітнього центру "Агенти змін" Світлани Кропельницької, такі заходи проводять на вперше, адже з 28 березня вони є партнерами.

Проректор з науково-педагогічної роботи Прикарпатського університету Галина Михайлишин зазначає, що кожна молода людина має прагнути до розвитку.

"Молода людина завжди має працювати над собою, вдосконалювати себе та нашу державу. Тут ви маєте змогу навчитись. Навколо нас тисячі проблем, які треба вирішувати. Не треба шукати проблеми, які далеко, а дивитись біля себе. Бажаю вам, студенти, розвитку"- підсумовує Михайлишин.

Учасники інформаційного дня дізнались про умови конкурсу, почули приклади успішних проектів та отримали інформацію про актуальні напрями реалізації проектів у регіоні. Крім того, всі охочі мали змогу заповнити заявки на участь у проектах.