Франківський актор виставив на аукціон особливий прапор, щоб допомогти Пласту


Головний герой фільму "Сторожова застава", франківський актор Роман Луцький вирішив підтримати скаутів молодіжної організації Пласт - український скаутинг і виставив подарунок до Дня прапора України — синьо-жовтий прапор зі своїм автографом, який можна отримати на онлайн-аукціоні.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці фільму.

"Від себе я викладаю лот, який є дуже дорогим для мене. Адже років 20-25 тому на тканину для цього прапора ми скидалися шкількою компанією, а потім моя мама зшила цей прапор. Один раз був інцидент коли мене побили за цей прапор. Тоді ще не було такого руху і мені побили мовляв чому я ходжу з тим прапором. Щороку він висить у мене на балконі на день незалежності. Для мене він справді дорогий, але викладати лот - це означає віддати щось від себе", - розповідає Роман Луцький.   


Правила аукціону:
1) Написати у коментарях суму, яку ви готові внести
2) 23 серпня о 23:59 бути автором коментаря з найбільшою ставкою
3) Після нашого підтвердження, що саме ви виграли аукціон — внести цю суму на розвиток Пласту: biggggidea.com/project/plast/
Одразу після здійснення внеску, з вами зв'яжуться для передачі лоту.

Залучені кошти підуть на розвиток Пласту в Україні.

Пласт — найбільша і найстаріша молодіжна організація в Україні, яка займається вихованням молоді, прагне розвиватись на Південь та Схід нашої країни. Для цього пластуни розпочали збір коштів на платформі "Велика Ідея".