Франківців запрошують на зірковий "Домашній онлайн-концерт"


У вівторок, 07 квітня, майже 2 десятки українських зіркових артистів й вокалістів запрошують молодь і дорослих на великий спільний вечірній “Домашній онлайн-концерт”, виступи на якому відбуватимуться “наживо” через платформу Ютуб.
Окрім “хітових” композицій, глядачам і глядачкам цього дійства також приготували ряд прем’єр нових пісень, цікавих каверів, душевних віршів та декілька небанальних практичних ідей, як цікаво проводити карантин вдома. При цьому всі охочі зможуть ставити свої запитання команді проекту онлайн у відповідному супер-чаті, а найкреативнішим коментаторам, навіть, обіцяють солодкі призи.

- Для того, аби ця весна стала ще яскравішою та приємнішою, разом із великою творчою командою підготували українцям море позитиву та майже 2 години приємних емоцій – ділиться головний організатор “концерту” – Олександр Кахай, – зіркові артисти та музиканти приєднаються до ефіру онлайн з різних куточків України та, навіть, з Америки, Нової Зеландії та Німеччини.

До слова, у списку учасників й учасниць першого “Домашнього онлайн-концерту” такі відомі імена та прізвища, як Аіда Ніколайчук, Ігор Грохоцький, Андрій Рибарчук, Андрій Кривонос, Олександр Коржов, Дмитро Волков, Світлана Ніконорова, Дмитро Мельник, Сергій Соловйов, Герман Романченко, Миколай Задора, Антон Якубовський й інші імениті фіналісти та переможці таких всеукраїнських проектів, як “Голос Країни”, “Дитяче Євробачення”, “Х-Фактор” та “Караоке на майдані”.
Виступатиме для глядачів на цьому концерті й відомий юний франківець Денис Родін.

Доступ до перегляду трансляції та її подальшого запису в Ютубі, само собою, вільні та безкоштовні й можливі як на “стаціонарних комп’ютерах”, так і на різноманітних гаджетах. При цьому, в кадрі жодних реклами, негативу чи-то політики.

На концерт можна потрапити як за прямим посиланням https://youtu.be/CbuqeWjj4aI , так і знайшовши його в Ютубі за словосполученням “Домашній онлайн-концерт”.
Розпочнеться трансляція у вівторок, 07 квітня 2020, о 18:00 за Київським часом

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!