Футбольний магазин Teamwear - все краще для футболістів!


Вибір і придбання повної футбольної екіпіровки - завдання, виконання якого вимагає серйозного і відповідального ставлення. Адже заняття будь-яким видом спорту, а тим більше таким динамічним, як футбол, завжди пов'язане з підвищеними фізичними навантаженнями і ризиком випадкового травмування.

Тому, кожен з елементів екіпіровки, будь це футбольна форма така як на сторінці https://teamwear.com.ua/futbolnaya-forma/, взуття, інвентар або аксесуари, зобов'язані підбиратися індивідуально під кожного спортсмена, щоб забезпечити йому максимальний комфорт в процесі тренувань та ігор, повну свободу рухів, і, безумовно, безпека.

Футбольний магазин Teamwear

Найбільш зручний спосіб здійснення подібної покупки - зупинити свій вибір на магазині, в каталозі якого представлений повний асортимент всіх цікавлять товарних позицій. Це дозволить підібрати елементи форми, взуття, аксесуари, витримані в одному стилі, таким чином, створивши стильний комплект.

Футбольний магазин Teamwear за час своєї діяльності (а він представлений на просторах України з 2006 року) завоював бездоганну репутацію, як компанії, що реалізує повний спектр елементів футбольної екіпіровки від всесвітньо відомих виробників.

Асортимент

У розділах каталогу інтернет-магазину представлені такі товарні позиції для футболістів всіх вікових категорій аматорського та професійного рівня:

• футбольна форма;

• окремі елементи - футболки (з коротким і довгим рукавом, шорти;

• суддівська і воротарська форми;

• манишки;

• засоби захисту (щитки);

• гетри;

• різні види футбольного взуття (бампи, бутси, стоноги);

• інвентар;

• аксесуари.

 

Розмірна сітка

Важливою перевагою магазину Teamwear виступає те, що кожен з пропонованих елементів екіпіровки представлені повною розмірній сітці. Ця обставина дає можливість абсолютно кожному (дорослому, підлітку, дитині), незалежно від зростання і особливостей комплекції, без зусиль підібрати цікавлять позиції. В наявності футбольна форма для чоловіків, жінок і дітей.

Якість та ціни

Футбольний магазин Teamwear - офіційний дистриб'ютор багатьох відомих торгових марок в Україні. Оскільки всі товарні позиції поставляються безпосередньо від виробника, сумніватися в їх справжності та бездоганній якості не доводиться.

Кожен з представлених тут елементів одягу виготовлений з сучасної високотехнологічної синтетичної тканини, що славиться відмінними дихаючими властивостями, гігроскопічність, великим ресурсом міцності, зносостійкість і довговічністю.

Це ж стосується взуття та футбольного інвентарю. Представлена ​​продукція відповідає світовим стандартам якості і виготовлена ​​за найсучаснішими технологіями з інноваційних матеріалів.

Відсутність посередників - гарантія найкращою ціни. До того ж, футбольний магазин Teamwear веде гнучку цінову політику, що дозволяє постійним і оптовим покупцям розраховувати на додаткові знижки.

Проведені на регулярній основі акції дають можливість купити футбольну форму, взуття та інші елементи екіпіровки найвищої якості недорого.

Здійснюється оперативна доставка замовлень по всій Україні будь-якими вантажоперевізниками.

На правах реклами.