Галина Карп назвала основні проблеми Прикарпаття, які вирішуватиме в парламенті


Виборча кампанія в Україні з дострокового обрання парламенту підходить до завершення. Вже за декілька днів прикарпатці обиратимуть, хто представлятиме їх інтереси в новому парламенті.

Серед 22 партій у виборчому бюлетені під №2 до Верховної ради йде партія «Сила і честь». Згідно з останніми соцопитуваннями, вона має високі шанси потрапити в Раду.

Керівник обласного штабу партії Галина Карп зауважує, що наразі на Прикарпатті є декілька проблем, на які варто в першу чергу звернути увагу в парламенті. Зокрема, однією з глобальних проблем Прикарпаття є вирубка лісів.

«Потрібно законодавчо врегулювати невідворотність покарання за вирубку лісів. Крім того, всихання ялинкових лісів у високогір’ї українських Карпат не є меншою проблемою, ніж вирубка. Окрім цього, необхідне законодавство, яке б сприяло нарощуванню лісового фонду. Також в області є негативна екологічна ситуація. Адже наша область є другою в Україні за рівнем шкідливих викидів в навколишнє середовище. Тут також необхідно прийняти відповідні закони. Великою проблемою є берегоукріплення і дамби, адже тільки вони можуть запобігти наслідкам повеней. Однак в багатьох місцях вони потребують ремонту, або й будівництва. Наслідки цього добре було видно в травні, коли пів області «плавало». Зрозуміло, що на це потрібні великі кошти, яких в області немає», - акцентує Карп.

За її словами, ще одним важливим питанням як для Івано-Франківщини так і для інших областей є ремонт доріг державного та місцевого значення. Крім того, негайного ремонту потребує велика кількість мостів.

Для розвитку економіки, переконана Галина Карп, важливо відновити промисловий потенціал в містах Івано-Франківську, Коломиї, Калуші. Це сприятиме поверненню заробітчан та збільшенню рівня заробітних плат.

Галина Карп закликає всіх прийти у неділю, 21 липня на вибори та голосувати за партію «Сила і честь» - №2 у бюлетені.

«Політична партія «Сила і честь» вірить у те, що Бог, свобода, сім’я і Україна є найвищими духовними цінностями нашого народу. Україні потрібна сила і честь. Українській владі потрібні сильні і чесні люди. Ми йдемо перемагати. Підтримайте нас», - закликає очільниця обласного штабу партії.