Гаряча лінія Едуарда Прощука зі «Слуги народу» запрацювала на Івано-Франківщині


На Івано-Франківщині запрацювала гаряча лінія Едуарда Прощука зі «Слуги народу». Шість телефонних ліній щодня оперативно приймають та опрацьовують звернення громадян. Такий кол-центр працює без вихідних та без перерв з 10:00 до 17:00.

Нагадаємо, Прощук йде у Верховну Раду від 85-го виборчого округу, що охоплює Калуський, Рогатинський райони та частину Галицького.

«Наша команда запустила шість телефонних ліній, які оперативно приймають звернення та пропозиції. Передусім для нас важливий пріоритет – підтримувати діалог з громадою, почути небайдужих ініціативних людей, які зацікавлені у розвитку свого краю», – зазначив Едуард Прощук.

Контактні телефони гарячої лінії: 095 515 61 88, 095 476 97 00, 095 482 42 99, 095 505 29 65, 095 493 77 04, 095 227 67 46. За ними всі охочі зможуть отримати інформацію про Едуарда Прощука зі «Слуги народу», повідомити про проблеми свого населеного пункту чи висловити свої пропозиції з розвитку регіону.

У кол-центрі оперативно приймають заявки, надають відповіді на запитання, які цікавлять. Тут також можна дізнатися про права і обов’язки виборців та отримати інформацію про розташування виборчих дільниць у селищах та містах регіону.

Довідка про кандидата:

Едуард Прощук – 37 років, народився в місті Калуш. Підприємець у другому поколінні, його сім’я понад 20 років випікає хліб для рідного краю. Разом із дружиною виховує двох синів.

Освіта вища – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за спеціальністю – фінанси, та Міжнародний інститут менеджменту (МІМ-Київ) – курс міні-МВА (Master of Business Administration). З 2018 року – аспірант у ПНУ імені В. Стефаника за спеціальністю – публічне адміністрування. Меценат, успішний управлінець.

Майстер спорту. Президент Федерації вільної боротьби Івано-Франківської області, з 2018 року – віце-президент Асоціації спортивної боротьби України. Активно підтримує юних спортсменів. За останні роки створив декілька Дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортклубів з вільної боротьби. Їхні вихованці здобувають першість на змаганнях всеукраїнського та світового рівнів.

Йде працювати у Верховну Раду, аби нарешті вирішити регіональні проблеми (екологія, дороги) та розвивати місцеву медицину, освіту, спорт.