Гібрид скейтрборда і дитячої коляски: креативне рішення для батьків


Оригінальний транспортний засіб, який відразу після свого виходу в світ кілька років тому викликав багато «за» і «проти» з'явився завдяки зусиллям і фантазії дизайнерів з Peter van Riet. Новинка носить назву Longboard Quinny і являє собою скейтборд для батьків, який частково виконаний як дитяча коляска.

Longboard Quinny дозволяє не втрачати своєї активності навіть з народженням малюка, адже за своєю суттю є гібридом здавалося б двох діаметрально протилежних занять - турботливого ставленням до своєї дитини і заняттям улюбленим видом спорту. Винахід сам по собі вартий уваги, особливо якщо батьки є палкими прихильниками активного способу життя, пишуть Вікна.

Longboard Quinny є знімним елементом і під час його відсутності дошка є звичайним скейтом. Знімне дитяче крісло встановлюється на скейтборд за допомогою спеціальних кріплень. Управління цією конструкцією здійснюється батьками, що стоять позаду дитячого крісла. Для зручності управління і в якості опори для батьків передбачені спеціальні рукоятки. Безпека малюка забезпечується надійними ременями, які призначені для гарної фіксації дитини.

Безумовно, що «брати з нальоту» бордюри і перила не вийде, крім того разом з дитиною це просто протипоказано, але здійснювати більш швидке і зручне пересування по парку або пішохідній прогулянкової зоні цілком дозволить.

Варто зауважити, що використовувати цей пристрій можна не раніше того часу, ніж малюк стане добре сидіти самостійно, а то і на кілька місяців пізніше. Ідеальним варіантом буде дитина після року, коли з’являється інтерес до всього навколишнього, але ще немає особливого страху швидкості, висоти і т.д.

Батькам слід пам’ятати, що при використанні Longboard Quinny, дитина завжди буде знаходитися попереду вас і дуже міцно зафіксована (що, до речі, не завадить перевіряти перед черговим початком пересування), тому варто триматися подалі від кромки перехресть, бордюрів і жвавих місць автомобільного транспорту.

Longboard Quinny ідеальний тим, що не так цінний як велосипед або автомобіль, який можуть вкрасти, а також дуже зручний для здійснення походу в парк, супермаркет або на черговий похід до дільничного педіатра.