Голова Головного управління МінДоходів в Івано-Франківській області Віктор Рахміль обіцяє навести порядок в митниці


Сьогодні діяльність Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області переорієнтована на аналітичну роботу, зменшення тиску на бізнес та мінімум втручання у справи сумлінних платників.

Про це під час web-конференції, присвяченій діяльності новоствореного відомства, зазначив начальник ГУ Міндоходів в області Віктор Рахміль.

«Усі позитивні напрацювання податкової служби перенесемо й на митницю. Хочу запевнити - порядок буде!», - наголосив посадовець. – Для прикладу, у митному напрямку акцент теж робиться на електронні сервіси, впровадження новітніх технологій, що дасть змогу обслуговувати платників дистанційно. Багато уже зроблено, хоча процес вдосконалень є нескінченним, і сподіваюсь з реорганізацією вдасться реалізувати нові та розширити спектр існуючих сервісних послуг».

Під час web-конференції Віктор Рахміль в режимі он-лайн відповів на більше двадцяти запитань інтернет-користувачів порталів Івано-Франківська. Прикарпатці найбільше цікавились питаннями реорганізації податкової та митної служби, адміністрування єдиного соціального внеску, забезпечення надходжень до бюджету та автоматичним відшкодуванням податку на додану вартість.