Голова облради Олександр Сич привітав прикарпатців з Новим роком та Різдвом


Голова Івано-Франківської обласної ради, Олександр Сич привітав мешканців та гостей Прикарпаття з Новим 2018 роком та величним християнським святом Різдва Христового.

"Шановні краяни! Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! З Різдвяних свят, із світлої надії кожної людини на щасливе прийдешнє розпочинається новий рік нашого життя, наші майбутні звершення у нових справах.

Нехай рік наступний буде щасливим і успішним для кожного з нас і для всієї країни. Хай новорічні світлі свята сповнять наші серця радістю й новою надією, принесуть у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок! У ці святкові дні бажаю вам щедрого святкового столу та багатої куті.

Нехай Новонароджений Ісус зішле на вас та ваші родини Господнє благословення, примножить силу та здоров'я, наповнить серця і душі великою Різдвяною святістю, стане оберегом кожної оселі, засіє миром, милосердям і багатством нашу землю і весь український народ! З Новим роком! Христос ся рождає!", - йдеться у привітанні очільника обласної ради Олександра Сича.