Голова облради Олександр Сич розповів, скільки коштував ремонт у пологовому


Вчора, 11 жовтня обласному перинатальному центру передали новенький реанімобіль з операційною. Його вартість 2 млн 300 тис грн.

Також головний лікар перинатального центру Ігор Вакалюк провів екскурсію для чиновників, показавши відремонтований пологовий блок: коридор та відділення інтенсивної терапії для новонароджених. За словами лікаря, ремонт обійшовся у 200 тисяч гривень.

Водночас голова обласної ради Олександр Сич у мережі прокоментув, що на ремонт пологового блоку з обласного бюджету було виділено 578 тис. грн.

«З обласного бюджету на ремонт пологового відділення обласного перинатального центру у 2016 р. за наполяганням голови комісії обласної ради з питань охорони здоров'я і соціальної політики Манолія Піцуряка було виділено 578 тис. грн. Він же протягом двох останніх каденцій обласної ради наполегливо ставив питання про доцільність придбання для обласного перинатального центру сучасного реанімобіля. У 2017 р. також з обласного бюджету на ці цілі нарешті було виділено 2 млн. 300 тис. грн. Сподіваюся адміністрація закладу не забула покликати Манолія Васильовича на святкове перерізання стрічок та вручення ключів?!», - наголосив Олександр Сич.