Головний комунальник Франківська розповів, як відремонтують Тринітарську


Цьогоріч департамент житлової, комунальної політики та благоустрою планує відремонтувати 17 доріг та вулиць в Івано-Франківську.

Про це сьогодні, 28 лютого на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За його словами, на всі роботи планується витратити майже 27 мільйонів.

Зокрема капітально відремонтують у першу чергу об’єкти, роботи на яких почалися ще минулого року. Це вулиці Богдана Хмельницького, академіка Гнатюка, Мазепи, Північний бульвар та Шевченка. На останній залишилося встановити світильники та облагородити клумби.

Із нових об’єктів – площа Міцкевича, вулиці Тринітарська, Станіславська, Лесі Українки, Нова, Слави Стецько, Селянська, Біла, Кардинала Любачівського.

«На Тринітарській збережемо стару бруківку. Оскільки її є мало, ми її вберемо у сучасний модерн. Так само зробимо із бруківкою на Станіславській», - розповідає Смушак.

Світлина від Руслан Марцінків.

Також чиновник зауважив, що за європейським зразком відремонтують вулиці Лесі Українки та Міцкевича.Тут роботи розпочнуться після святкування Дня міста. Адже, як зауважує Смушак, ці вулиці закриють для проїзду на півроку.

Світлина від Руслан Марцінків.

Проект реконструкції вулиці Тринітарської від Департаменту комунального господарства

Світлина від Руслан Марцінків.