Господарський комплекс, шкільний паркан та сміття горіли вчора на Прикарпатті


Протягом минулої доби на Прикарпатті ліквідовано вісім пожеж. про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 24 квітня о 10:20 у місті Снятин на вулиці Новій виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

24 квітня о 17:15 у селі Великий Ключів Коломийського району віиникла пожежа господарського комплексу. Вогнем знищено стайню, стодолу та покрівлю літньої кухні, пошкоджено стіни літньої кухні, знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - перекал печі.

24 квітня о 20:42 у місті Галич на вулиці Винниченка виникла пожежа дерев’яної огорожі на  території школи. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

24 квітня о 21:05 у місті Калуш на вулиці Сівецькій виникла пожежа сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

24 квітня о 21:21 у селі Голинь Калуського району виникла пожежа сухої трави на кладовищі. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

24 квітня о 21:57 у місті Івано-Франківськ на вулиці Хіміків виникла пожежа сміття на відкритій території гаражного кооперативу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

24 квітня о 23:16 у селі Братківці Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

25 квітня о 00:42 у місті Бурштин на вулиці Стуса виникла пожежа сміття на площі біля будівлі прийому склотари. Врятована одна одноповерхова будівля. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.