Гра між ФК “Прикарпаття” та “Миколаїв” запам'яталась вболівальникам


Прикарпатський регіон має свою давню, багату спортивну історію, яка є гордістю всіх мешканців цього краю. Одним з важливих та найпопулярніших видів спорту у Прикарпатті залишається футбол.

Дуже багато вболівальників спостерігають та радіють за свою улюблену команду - “Прикарпаття” з міста Івано-Франківська. Зробити ставку на перемогу на неї можна тут: https://otstavka.net/1xbet-registratsiya/. Отже, 27 березня на міському стадіоні “Рух”, у присутності більш полутора тисяч прихильників команди господарі майданчику приймали МФК “Миколаїв”. Це був матч двадцятого туру чемпіонату першої лізі.

Гра запам'яталась вболівальникам окрім трьох забитих м'ячів, багатьма попередженнями протягом матчу. Матч розпочався дуже цікаво. Ряд гравців “Прикарпаття” було дискваліфіковано за підсумками попередньої гри з “Колосом”. Отож, захист команди був представлений у іншому складі. Основні гравці захисту команди Данищук, Квасний, Ковальчук, а також півзахисник Кузьмин спостерігали за грою з трибуни. Таким чином, “Прикарпаття” вийшло на майданчик у неоптимальному складі.

Обидві команди намагалися контролювати м'яча та відхилити гру до воріт противника. В цієї ситуації більш впевненими були футболісти з берегів Південного Бугу. На початку зустрічі “корабели” організували декілько стрімких атак, які господарі зупиняли з порушенням правил. Але всі удари зі стандартних положень були марними. Та все ж, миколаївські футболісти домоглися свого. Другий кутовий біля воріт “зелено-жовтих” став результативним. Після чудового навісу Зарічнюка у штрафний майданчик, м'яч відскочив до Богдана Кушніренка, який у притул пробив влучно повз голкіпера у кут воріт. Рахунок було відкрито на 12 хвилині.

Гравці з Івано-Франківська дуже прагнули скоріше зробити рахунок нічийним. Але всі атаки господарів розбивалися о міцний захист команди гостей. Потужні вдари Худобяка, Оринчака та Конкольняка блокували гравці Миколаєва. Небезпечний простріл у штрафний майданчик “корабелів” не зміг спрямувати на свою користь Веприк. Наприкінці першого тайму дуже небезпечно зі штрафного пробив гравець миколаївців Радченко, проте Новак був на висоті.

Отож, перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь підопічних Сергія Шищенко.

Другий тайм розпочався гострими атаками господарів майданчику. Бойко відмітився небезпечним ударом після філігранного пасу Оринчака, але “ігрова сфера” потрапила у поперечину воріт Агаларова. Та все ж на 73 хвилині футболісти ”Прикарпаття” змогли власну перевагу перевести до бажаного результату. Веприк виконав штрафний удар, після якого Конкольняк, випередивши гравців Миколаєва, наніс потужного і спрямованого удару, з яким голкіпер гостей не зміг впоратися. Рахунок зрівнявся — 1:1.

Успіх надав івано-франківцям нові сили, але вдача була не на їх боці. На 81 хвилині матчу господарі порушили правила у власному штрафному майданчику. Головний арбітр одразу без роздумів показав на позначку. Одинадцятиметровий штрафний удар чітко реалізував Семенина. Гості повезли додому три очки. Футболісти “Прикарпаття” залишилися на десятому місці. Наступну гру команда проведе з “Рухом” (Винники).