Гречкою - не модно: Як кандидати в нардепи завойовують прихильність прикарпатців


Хоча ЦВК наразі зареєструвало тільки чотири кандидати у нардепи від Прикарпаття потенційні кандидати не марнують час та починають активно вести передвиборчу агітацію. Щоправда, приховано.

Нагадаємо, редакція Бліц-Інфо підготувала матеріали про кандидатів, які планують висуватися на мажоритарних округах.

За нашими джерелами, на окрузі №84 з центром у Тисмениці (місто Бурштин, частина міста Івано-Франківська (приміські села), Тисменицький, Тлумацький райони, частина Галицького району) вже планують висуватися як мінімум десять кандидатів

З них двоє вже подали документи в ЦВК. Це відомий спортсмен Роман Вірастюк та лікар Віталія Куйбіду. Також заявив, що подав документи до ЦВК міський голова Тисмениці Степан Сворак. Втім на сайті ЦВК даних про його реєстрацію ще немає.

Водночас інші кандидати, які планують висуватись на цьому окрузі хоч і не зареєструвались, але вже почали вести передвиборчу агітацію. Щоправда, приховано.

Укропівець Володимир Олійник, аби здобути більше прихильників створив у мережі декілька особистих сторінок. Тепер у нього є профілі Володимир Тлумач-Олійник та Володимир Галич-Олійник.

Варто зауважити, що у профілях потенційний кандидат вказує різні місця народження та проживання - Тлумач чи Галич. Загалом у депутата міськради є чотири профілі у Facebook, де він пише про свої заходи та діяльність.

Зокрема, у населених пунктах 84 округу, де і буде балотуватись кандидат активно проводять «Щоу зеленої бабусі». За один день таких заходів відбуваються від трьох до п’яти. На цих святах також розігрують поїздки на Буковель, які можна вже зарахувати до непрямого підкупу виборців. Слід зазначити, такий метод завоювання прихильності виборців дуже популярний серед укропівців. Саме так "агітували" й брати-нардепи Шевченки.

Світлина від Володимира Галича-Олійник.

Також на 17 червня запланований благодійний концерт "Таланти Залукви + Дубівцішоу". Щоправда, Олійника в анонсі на сайті Галичу представляють не як політика, а громадського діяча.

«У концертній програмі візьмуть участь колективи Залуквянського будинку культури, а також на чисельні прохання команда Володимира Олійника долучила найтоповіші номери із "Дубівціshow", і, звичайно, зірки Прикарпаття», - анонсують організатори.

Володимир Гергелюк, який балотуватиметься на 84 окрузі від «Голосу», проводить у районах «ГОЛОС ФАРБ».

Вже у п’ятницю, 14 червня  таке свято проведуть у Тлумачі, а наступного дня Гергелюк зустрінеться з мешканцями Тисмениці та Галича.

До слова, в анонсованих зустрічах ніде не йде мова про зустріч з самим кандидатом.

«Зроби день яскравішим для себе та для діток. Розфарбуйтесь у всі кольори веселки, нехай кожен порадіє. Ми подаруємо вам незабутні спогади, безліч яскравих фото та море кольорових фарб холі. Знаєте що таке фарби холі — це море емоцій та радощів. Учасники свята також зможуть насолодитися діджей-музикою. Приходь і ми розфарбуємо твій день. Приводь усю сім'ю та друзів. Свято фарб чекатиме на вас», – анонсує кандидат.

Окрім того, вже у п’ятницю зі своїм «Туром змін» до Франківська завітає Святослав Вакарчук. Як і в інших містах він представить свою політичну команду, а потім відбудеться концерт групи "Океан Ельзи". Зустріч з виборцями Вакарчука також запланована у Галичі.

Не пасе задніх у передвиборчому креативі кандидат від "Самопомочі" Богдан Станіславський.  Він привіз на Прикарпаття екологічну лабораторію зі Львова. У вівторок, 11 червня вони взяли проби повітря та води у Бовшеві та Бурштині. А вже у четвер такий же аналіз провели у Тисмениці. Як можна було передбачити, всі візити лабораторії - у межах 84 округу.

Далі - буде...