Гроші отримали, а роботи нема: Делятинські протестувальники звинуватили ПБС у саботажі


З такими скаргами сьогодні до обласної державної адміністрації звернулися активісти.

Ініціативна група очікувала на тристоронню зустріч із керівниками Служби автомобільних доріг в області, департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА, а також головного підрядника робіт – фірми «ПБС». Проте, останні на розмову в облдержадміністрацію не прийшли.

За словами людей, вже тривалий час роботи на ділянці дороги Яблунів-Делятин виконуються дуже повільно. Техніка практично простоює на дорозі. Тож місцеві жителі побоюються, що відремонтованої дороги цьогоріч так і не буде, пише “Галка”.

«Наша громада неабияк занепокоєна тим, що через такі темпи робіт, які демонструє наразі фірма-підрядник, будівництво дороги може затягтися на невизначений термін, та до кінця року не вдасться завершити роботи навіть у вирівнюючому шарі, – розповів один із представників громади, капелан Михайло Арсенич. – Раніше фірма обіцяла завершити всі необхідні роботи за умови додаткового фінансування. Однак, незважаючи на те, що кошти були виділені, створюються всі передумови для того, аби будівництво дороги не було проведено вчасно».

Під час розмови повідомлялося, що на даний час роботи профінансовані на загальну суму понад 62 мільйони 740 тисяч гривень. Неосвоєними на цей момент залишаються ще 17 мільйонів.