Гройсман розповів, скільки уряд виділив на комедію за участі відомого прикарпатця


Цього року різдвяні свята розпочнуться з української сімейної комедії "Пригоди S Миколая", де головну роль зіграє прикарпатський богатир Василь Вірастюк.

Бюджет фільму на власній сторінці повідомив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, пише Бліц-Інфо.

"Приємно, що зараз глядач може обрати українське кіно будь-якого жанру - адже цього року в Україні знімаються десятки фільмів. Більшість з них – за підтримки держави. Наприклад, на створення комедії "Пригоди S Миколая2 Уряд виділив близько 23 млн грн. Сценаристи обіцяють, що у фільмі буде багато магії і гумору. Та головне – настрій справжнього свята. Прекрасний варіант, як провести час разом з родиною",- зазначає Гройсман.

Пригоди S Миколая» – це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що дива можуть змінити життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. 

Варто додати, що днями офіційно запрацював сайт S Миколая. На сайті головний герой зимових свят закликає дітей та дорослих поділитись із ним своїми добрими вчинками, гарними спогадами, розповісти, чому вони навчились за цей рік і написати чарівнику про свої найзаповітніші мрії. 

Сімейна комедія «Пригоди S Миколая» виходить на великі екрани вже 13 грудня