Грузини-«гастролери» пограбували будинок у Снятинському районі


До суду скерували обвинувальний акт щодо двох громадян Грузії, які обвинувачуються у вчиненні грабежу, а саме відкритому викраденні чужого майна, поєднаному з насильством.
Нагадаємо, що двоє громадян Грузії віком 45 та 35 років, які тимчасово проживають у місті Кременчук Полтавської області, в травні 2018 року, попередньо змовившись між собою, приїхали в одне з сіл Снятинського району, де зайшли до господарства місцевого жителя та проникли дойого житлового будинку. Застосовуючи насильство, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я, відкрито заволоділи майном потерпілого на загальну суму 11 300 грн. Про це інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

Указаних осіб було затримано на підставі ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
 
Під час досудового розслідування потерпілому відшкодовано матеріальні збитки в повному обсязі. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.