Гурт з Прикарпаття обігнав в музичних рейтингах Івана Дорна


Калуське пост-панк-тріо The Jossers набирає популярності серед меломанів.

Саме останні віддали їхньому міні-альбому «Спор ЕР» почесні місця у рейтингу найзнаковіших музичних альбомів 2017 року, пише kalushnews.city.

Третє місце в рейтингу beehype

Міжнародне музичне видання beehype надало їм третє місце у списку найкращих українських альбомів минулого року. Між іншим, англомовний альбом Івана Дорна «ОТД» на 10 місці цього рейтингу. Платівку «Спор ЕР» названо інтелектуальним, філософським пост-панком. Автор статті ну дуже вже розхвалював наших музикантів: «Я завжди відчував, що провінція може дати нам набагато більше, ніж робить». Порівняли тут the Jossers зі Скрябіним, в значенні знакової музики з провінції. Наголосили, що хлопці почали по-справжньому реалізовувати свій потенціал. Пророкують, що вони можуть бути голосом української провінції й очолити іншу музичну революцію з новими стилями і світобаченням.

Третє місце в рейтингу Muzmapa

Скупішими на похвали були журналісти «Muzmapa», які також надали третє місце «Спор ЕР» у рейтингу міні-альбомів року. Назвали його найсентиментальнішим міні-альбомом. Проте, зазначили, що пісень The Jossers надто мало для слухача. А це – найкраща похвала музиканту.

Восьме місце в рейтингу Comma

Восьме місце серед міні-альбомів року «Спор ЕР» отримав від онлайн-журналу про актуальну музику Comma. Дуже тішить, що тут The Jossers назвали «группа из Калуша».

Послухати альбом можна тут.