Гуцул Хуліган випустив відеоролик відзнятий у гаражі


Український співак Василь Мельникович, (сцен. ім’я - Гуцул Хуліган) днями заполонив інтернет власним хітом та відеороликом «Оптимістична».

За словами артиста новоспечений хіт він створив протягом трьох днів у власній студії звукозапису. Не лише музичний трек був створений в умовах карантину, а й відеокліп. До слова, зйомки якого відбулись у гаражі з дотриманням усіх правил та умов карантину.

"Пісня та відео створені за три дні в умовах "карантину 2020". Це відео створене для емоційного розвантаження та налаштування на позитив. Коли природа за допомогою людини загнала людину в чотири стіни у мужчин маючи гараж поблизу це був останній бункер де можна було з користю для всіх провести час і бути вдома. Відеоробота одного актора він же режисер він же композитор він же співак і музикант. Монтувати прийшлося в так званих "дистанційних умовах", - підкреслив Василь Мельникович.

Самою відеороботою співак підкреслює важливість дотримання карантину, також у ній піднімається гостра соціальна тематика подружніх стосунків, яких Василь оспівує жартома.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!